Ohjeet Taigalyhdyn käyttöön

Paketti sisältää lyhdyn, yhden öljysäiliön ja turvakorkin.

Nosta turvasuoja öljypullon päältä ja poista valkoinen suojakorkki vetämällä ja hieman kiertämällä. Älä koske öljypullon johdinlankaan, se on säädetty oikealle korkeudelle. Aseta turvasuoja takaisin säiliön päälle.

Turvasuoja sammuttaa lyhdyn jos se sattuu kaatumaan joten älä koskaan käytä Taigalyhtyä ilman turvasuojaa. Käytä aina alkuperäistä Taiga-turvasuojaa. Vaihda uusi turvasuoja jos se on vahingoittunut, esim. lommo tai kasaan painautuminen. Vahingoittunut turvasuoja ei toimi oikein. Uusia turvasuojia saa verkkokaupastamme osoitteessa www.taigalyhty.fi.

Sytytä Taigalyhty kuten kynttilä. Voit sytyttää ja sammuttaa lyhdyn aina uudelleen kunnes säiliössä oleva öljy on palanut loppuun. Riittoisuus on n. 35-40 tuntia. Öljypullo on kierrätysmuovia, tutustu kierrätysohjeisiimme.

Laita turvakorkki säiliön päälle kun et käytä lyhtyä. Älä koskaan jätä öljypulloa lasten ulottuville. Jos lapsi saa öljyä suuhunsa, ota yhteys lääkäriin ja ota öljypullo sekä tämä ohje lääkäriin mukaan.
EI SAA OKSENNUTTAA.

VAROITUS: Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
VAROITUS: Pienikin määrä lamppuöljyä nieltynä tai jo lampunsydämen imeskely saattaa aiheuttaa hengenvaarallisen keuhkovaurion.

 

Öljy ei syty ilman johdinta (sydänlankaa). Jos öljyä joutuu iholle, pyyhkiminen ja vedellä huuhtelu riittää.

Taigalyhdyn osat voidaan puhdistaa miedolla pesuaineella ja vedellä (poislukien puuosat). Lasi voidaan pestä astianpesukoneessa.

 

ÄLÄ KOSKAAN JÄTÄ TAIGALYHTYÄ PALAMAAN ILMAN VALVONTAA!

 

» Lue Suomen Pelastusalan lausunto turvallisuudesta