Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10§

Rekisterinpitäjä

www.taigalyhty.fi/putiikki (JK-Decorest Oy)
Y-tunnus: 2119788-5
ALV rek.
Laidunpolku 5, 90450 Kempele.

Rekisteriasiat

www.taigalyhty.fi/putiikki (JK-Decorest Oy)
Sähköposti: myynti@decorest.fi

Rekisterin nimi

Taigaputiikki.fi asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Taigaputiikki.fi:n asiakassuhteiden ylläpitäminen ja arkistointi. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite ja -numero
  • Tiedot käsitellyistä ja vireillä olevista tilauksista
Tietojen luovutus ja salassapito

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot on tallennettu ulkopuolisen palvelutarjoajan palvelinjärjestelmään ja niihin on Taigaputiikki.fi:n henkilökunnan lisäksi pääsy palveluntarjoajan henkilökunnalla. Lisätietoja asiakasrekisteristä saat yllä olevasta sähköpostiosoitteesta.

Tekijänoikeuden alainen materiaali

Sivuillamme olevien kuvien oikeudet omistaa joko tuotteiden maahantuoja, markkinoija tai valmistaja, joilta olemme myös saaneet luvan käyttää kyseistä kuvamateriaalia ja tuotetekstiä. Lisäksi osa kuvamateriaalista on JK-Decorest Oy:n (Taigaputiikki.fi) valokuvaajan ottamia, joka omistaa näiden tekijänoikeudet ja lähioikeudet. (TekOikL 1§ 24.3.1995/446)
Kuvien käyttö ilman kuvien oikeuksien omistajan lupaa tai niiden käyttö ilman sopimusta on kiellettyä. Kaupallisiin tarkoituksiin kuvamateriaalia käyttöön ottava toimija hyväksyy samalla alla olevat ehdot:
– Alkuperäisestä tai muutetusta Taigaputiikki.fi:n omistamasta kuvamateriaalista tulee suorittaa rahallinen kuvakohtainen maksu.

Edellä olevista ehdoista syntyvät erimielisyydet, joita ei voida ratkaista osapuolten keskinäisin neuvotteluin, käsitellään Oulun käräjäoikeudessa.
Taigaputiikki.fi:n muuttamattomien kuvien ei-kaupallinen käyttö on mahdollista, kun käytetään kuvan lähdeosoitteena Taigaputiikki.fi-osoitetta. Taigaputiikki.fi varaa oikeuden valvoa niiden käyttöä.