Uutuudet

Ohessa viimeisimmät lisäykset Taigalyhty-tuoteperheeseemme. Koko valikoimamme löydät tästä, voit myös tilata esitteemme kätevästi sähköpostiisi.

Taigalyhty Filo

Taigalyhty Filo

Kaunis Filo malli on laadukasta saksalaista muotoilua. Valitse modernin kromin tai tyylikkän mattamustan väliltä oma suosikkisi.
Taigakynttilä

Taigakynttilä

Mikäli mallistostamme ei löydy sopivaa Taigalyhtyä, on Taigakynttilä oiva vaihtoehto yhdistettäväksi muunlaisiinkin lyhtyratkaisuihin.
Taigalyhty Past

Taigalyhty Past

Taigalyhty Past sopii yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta monenlaiseen ympäristöön. Värinä tyylikäs tumma kromi.
Taigalyhty Haapa

Taigalyhty Haapa

Taigalyhty Haapa luo tunnelmaa kauniilla olemuksellaan. Lyhdyn jalka on valmistettu haavasta ja lyhty sopii erilaisiin tiloihin rauhoittamaan ja tuomaan lunnonmukaisuutta ympärilleen. 

 

Taigalyhty Koivu

Taigalyhty Koivu

Taigalyhty Koivu luo tunnelmaa kauniilla olemuksellaan. Lyhdyn jalka on valmistettu koivusta ja lyhty sopii erilaisiin tiloihin rauhoittamaan ja tuomaan lunnonmukaisuutta ympärilleen. 

 

Taigalyhty Laine

Taigalyhty Laine

Uutuusmallimme Taigalyhty Laineen muoto muistuttaa lainetta. Tämä tyylikäs lyhtymalli luo lämmintä tunnelmaa elävän tulen voimin turvallisesti ja hajuttomasti erilaisiin julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin, hotelleihin, kauneushoitoloihin ja muihin asiakastiloihin.
Taigalyhty Purje

Taigalyhty Purje

Uutuusmallissamme Taigalyhty Purjeessa on purjemainen muoto, joka on pelkistetyn tyylikäs. Lyhty sopii tilaan kuin tilaan ja se on saatavilla eri väreissä.