Kynttilälyhdyt tuovat sisustukseen turvallista tunnelmaa

Kynttilälyhdyt tuovat sisustukseen turvallista tunnelmaa

Kotona eniten tunnelmaa luo ehdottomasti valaistus. Mikään ei ole kotoisampaa kuin hämärät illat ja elävän liekin luoma pieni tanssi seinillä. Usein tunnelmaa pilaa kuitenkin pelko siitä, onko oikean tulen sytyttäminen sisällä turvallista. Kotona pitää olla turvallinen olo. Taigalyhdyn turvalliset kynttilät suojalaseineen tuovat turvaa sekä sopivat sisustukseen.

Taigalyhdyn koristelyhdyt ovat helppo tapa ehostaa kodin sisustusta. Saat tunnelmavaloa sekä sisustuselementin samassa paketissa. Ikkunanpielessä lyhty on kutsuva tunnelman luoja ja kattauksessa se juhlistaa ruokailuhetkeä.

Persoonallisuutta sisustukseen kynttilälyhdyillä

Yhdistelemällä eri malliston kynttilälyhtyjä, saat persoonallisuutta sisustukseen. Tässä Kempeleen Kirin kuvassa toisiaan nätisti koristavat Harmony ja Premium -mallistojen lyhdyt.

Taigalyhdyn öljylyhdyt ovat siitä loistava valinta sisustukseen, että vaikka suojalaseja ja malleja on useita erilaisia, ne sopivat keskenään hyvin yhteen. Toisille sopii minimalistinen ja yksinkertainen sisustus, toisille taas runsas ja monipuolinen sisustus. Taigalyhdyn kynttilälyhdyillä pystyt toteuttamaan molemmat.

Kauniissa kattauksessa yhdistyy modernit elementit ja luonnonmukaiset materiaalit

Harmony -malliston kynttilälyhty menee kauniisti bambuntäyteisessä kattauksessa. Yhdistämällä rohkeasti moderneja elementtejä luonnon materiaaleihin, syntyy oikein kaunis ja harkitun oloinen kattaus.

Oletko järjestämässä sushi-illan ystäville? Kynttiläillallisen rakkaallesi? Onko tiedossa virallisempi illallinen työporukalla? Kata kaunis kattaus kynttilälyhdyillä kruunattuna ja vieraasi tuntevat kuin olisivat ravintolassa.

Luksusta arkeen elävällä liekillä

Kertun kotona tiedetään, että sisustukseen ei välttämättä tarvita paljon muuta kuin elävän liekin hohto ikkunanpielessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä kuvassa on niin paljon tunnelmaa. 

Triple -malliston kynttilälyhty sopii kotiin kuin kotiin. Tunnelmavalo yhdessä viileän tyylikkään kullan kanssa tuovat kotiin luksusta. Ja kukapa ei arkeensa pientä ylellisyyden tuntua kaipaisi?

Valitse omaa sisustustyylisi mukailevat kynttilälyhdyt putiikistamme!