Kevään ja kesän lähestyessä monella on varmasti jo mielessä tulevan kesän hääjuhlat. Oletko saanut kutsun häävieraaksi? Järjestätkö itse omia häitäsi tällä hetkellä? Vai onko sinulla juhlatila, jota vuokraat hääjuhlia varten? Koe taianomaisia juhlahetkiä Taigalyhdyn kanssa!

Lahjaksi tunnelmallisia iltoja hääparille

Onko postiluukustasi kilahtanut kutsu ystäväsi häihin? Ihanaa! Et varmasti malta odottaa kesäjuhlia, joissa pääset pukeutumaan parhaimpiisi ja pistämään tanssilattialla jalan koreaksi. 

Jos häälahja on vielä mietinnässä, anna Taigalyhdyn olla avuksi. Antaessasi hääparille lahjaksi koristelyhdyn, annat heille lahjaksi myös tunnelmallisia iltoja. Hääpari voi sytyttää kynttilän syysiltaisin ja muistella yhdessä kesähäitään teekupin ääressä. Elävä liekki kutsuu viettämään yhteistä laatuaikaa.

Halutessasi voit liittää kynttilälyhdyn mukaan viestin, jossa neuvot, milloin parin olisi hyvä kynttilä sytyttää. Voit vapaasti käyttää tätä esimerkkiä, jos siltä tuntuu:

“Lämpimät onnittelut hääparille!

Sytyttäkää tämä kynttilä, kun rakkautenne liekki kaipaa rohkaisua. Istukaa alas kynttilän tunnelmavalossa ja nauttikaa toistenne seurasta. Antakaa elävän liekin toimia kiistan rauhoittajana ja johdatella yhteistä tultanne uuteen roihuun. 

Toivon teille ihanan tunnelmallisia iltoja yhdessä kynttilän äärellä!“

Lahjaksi kannattaa valita sellainen lyhty, joka sopii kyseisen hääparin tyyliin, mutta esimerkiksi Taigalyhdyn Filo Kromi -lyhdyssä on romanttista henkeä.

hääkattaus

Turvallinen tunnelmanluoja omiin häihin

Juhlien tunnelma on rauhoittunut raukeaksi päivän jännityksestä. Ulkona alkaa hämärtymään ja tanssilattialla tanssahtelevat enää kaikista innokkaimmat bailaajat. Viimeisiä hääkakun palasia santsataan ja syvällisiä keskusteluja käydään vilttiin kääriytyneenä. On rauhallista ja onnellista. Mitä vielä voisi puuttua?

Hämärtyvä hääjuhlan ilta on täydellinen, kun lisätään vielä tunnelmaa luova valaistus. Taigalyhdyn öljylyhdyt sopivat täydellisesti hääjuhliin niiden kauniin ulkonäön sekä turvallisuuden vuoksi. Koska koristelyhdyt ovat jo itsessäänkin kauniin näköisiä, ne koristavat pöytää myös kirkkaassa päivänvalossa, kun liekille ei ole tarvetta. 

Juhlissa meno saattaa olla hektistä ja on ymmärrettävää, että elävän tulen käyttäminen askarruttaa. Taigalyhty on kuitenkin turvallinen vaihtoehto. Kaatuessaan öljysäiliön päällä oleva turvasuoja sammuttaa liekin eikä palovaaraa pääse syntymään. Taigalyhty onkin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön suosittelema tuote.

Lisäksi Taigalyhdyn öljylyhdyt sopivat kaikista herkimmillekin vieraillesi. Lyhdyissä käytetään puhdasta mineraaliöljyä, joka ei savuta tai nokea ja on täysin hajuton. 

Taigalyhdyltä löydät hääteemaasi sopivat lyhdyt. Esimerkiksi Nature-malliston Haapa -lyhdyt sopivat maanläheiseen ja luonnolliseen teemaan.

kynttilälyhty luonnon

Erotu muista juhlatiloista Taigalyhdyn avulla 

Panostamalla juhlatilasi valaistukseen ja tunnelmaan, erotut varmasti joukosta. Yksi helpoimmista tavoista saada tilasta juhlava, on huolehtia tunnelmallisesta valaistuksesta.

Taigalyhdyn koristelyhdyt ovat täydellisiä isoihin tai pieniin juhlatiloihin, jossa turvallisuus on tärkeää. Taigalyhdyn kynttilälyhtyjen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia, sattuuko häävierailla vahinkoja. Turvasuoja sammuttaa liekin saman tien, kun lyhty kaatuu.

Juhlatilasi vuokraajat ovat varmasti tyytyväisiä, että pöytiä koristavat turvalliset ja kauniit lyhdyt, joiden ansiosta vieraat voivat nauttia elävän liekin loimusta.

Jos haluat juhlatilaasi juhlavat sekä mahdollisimman moneen juhlaan sopivat kynttilälyhdyt, valitset Triple -malliston lyhtyjä.

Miksi juuri Taigalyhty?

Taigalyhdyn takana on pieni perheyritys Kempeleeltä, jossa valmistetaan tuotteita suomalaista työtä ja ympäristöä kunnioittaen. Kotimaisen suunnittelun ja taitavien puuseppien avulla olemme luoneet paloturvallisen ja laadukkaan kokonaisuuden erilaisia Taigalyhtyjä. 

Taigalyhty on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) suosittelema ja Avainlippu-tunnuksella merkitty tuote. Lue lisää Taigalyhdystä, sen taustoista ja turvallisuudesta täältä.