Taigalyhty haluaa valmistautua ystävänpäivään hyvissä ajoin!

Onhan tuo päivä täällä Suomessa tärkeä päivä muistaa ystäviä ja rakkaita. Suomalainen  ystävänpäivä eroaakin amerikkalaisesta “Valentinuksen päivästä”, sillä Suomessa juhlaa vietetään  nimenomaan ystävien kanssa, ja heitä muistaen.  Toki juhla on myös rakkaiden päivä – muistathan siis muistaa ystävää tai rakasta 14. helmikuuta viestillä, halauksella tai lahjalla.

Halusimme muistaa teitä kaikkia jo olemassa olevia ystäviämme, sekä tulevia sellaisia ja loimme ystävänpäivän kunniaksi kampanjan, jolla voit hankkia Taigalyhdyn ystävällesi tai rakkaallesi lahjaksi -25% alennuksella. Alennus koskee koko mallistoa ja on voimassa aina 14.2.2022 saakka.

Ystävänpäivälahja: monikäyttöinen ja turvallinen Taigalyhty

Taigalyhty sopii erinomaiseksi lahjaksi ystävälle tai rakkaalle, sillä se on todella monikäyttöinen ja sopii niin naisille kuin miehillekin. Lyhtyyn oon saatavilla lukuisia erilaisia laseja ja turvasuojia, joten voit helposti luoda erilaisen ilmeen erilaisilla yhdistelmillä. 

Taigalyhty todella sopii kaikille, sillä Taigalyhdyn puhtaan palamisen johdosta voivat herkästi savuun tai nokeen reagoivat nauttia myös elävän tulen tunnelmasta. Sen elävä tuli luodaan puhtaan kasviöljyn avulla. Taigalyhtyä käytetään aivankuin perinteistä kynttilää ja sen liekki ei savuta, eikä nokea. 

Ystävänpäivälahjaksi suosittelemme mm. ihastuttavaa Premium lyhtyä, joka on pakattu kauniiseen mustaan lahjapakkaukseen. Valitse esimerkiksi tyylikäs mattamusta lyhty. tai uutuusmallistomme TRIPLE:n kultainen marmorilyhty. Luonnonläheisen kannattaa taas kurkata NATURE mallistomme uutuus Tammi-mallisto, sekä ikisuosikki koivu! 

premium ja triple lyhdyt taigalyhty

Lahjaidea tuparilahjaksi – kaunis ja monikäyttöinen Taigalyhty

Haussa tuparilahja?  Tuparilahjan miettiminen voi toisinaan olla todella hankalaa, etenkin jos et ole nähnyt vielä henkilön uutta kotia. Mitähän hänellä mahtaa jo olla? Et taatusti halua ostaa mitään turhaa tai epäkäytännöllistä. Taigalyhdyn laajasta mallistosta löydät varmasti lyhdyn jokaiseen makuun. Ne sopivat niin nuorille kuin vanhuksillekin turvallisuutensa ja laajan mallistonsa vuoksi. 

Mikäli nuori, aikuinen tai vanhus kaataa lyhdyn joko huolimattomuuttaan tai vahingossa, lyhdyn öljysäiliön päällä oleva turvasuoja sammuttaa liekin eikä palovaaraa pääse syttymään ja on näin ollen erittäin turvallinen! Mallistosta löydät myös lukuisia erilaisia lyhtyjä, turvasuojia ja laseja jokaiseen makuun sopivaksi. 

rustiikkilyhty kupari ja musta

Tuparilahja suosikiksi nimesimme Taigalyhdyn rustiikki malliston, sillä se sopii hyvin nykyaikaiseen trendikkääseen sisustukseen, perinteisellä vivahteellaan. Taigalyhty Rustiikki on takorautainen metallilyhty, jota on saatavana neljällä eri ilmeellä: patinoituneet counrty-henkiset valkokulta ja kupari tai mattamustat, elegantit lyhdyt. 

Laajasta valikoimastamme löytyy lyhtyjä jokaiseen eri makuun, aina arkisemmista vaihtoehdoista juhlavampiin. Voit tutustua koko mallistoomme täältä. Mikäli kuitenkin ahdistus tuparilahjasta iskee, etkä ole täysin varma mihin tyylisuuntaan kannattaa lähteä, on lahjakortti aina varma vaihtoehto! 

Miten öljylyhty toimii? 

Valitsit sitten minkälaisen Taigalyhdyn tahansa, luodaan sen palava, elävä tuli puhtaalla kasviöljyllä. Taigalyhdyn  liekki ei savuta tai nokea ja on lähes hajuton. Lyhdyn puhdas  kasviöly ei tahraa, jos sitä läikkyy pöydälle, vaan se haihtuu kaikilta pinnoilta jälkiä jättämättä.  Kun säiliö on tyhjä, vaihdetaan se uuteen ja näin lyhty sekä ympäristö pysyvät siistinä. 

luonnollinen öljylyhty

Suomalainen öljylyhty lahjaksi 

Taigalyhdyn takana on pieni perheyritys Kempeleeltä, jossa valmistetaan tuotteita suomalaista työtä ja ympäristöä kunnioittaen. Kotimaisen suunnittelun ja taitavien puuseppien avulla olemme luoneet paloturvallisen ja laadukkaan kokonaisuuden erilaisia Taigalyhtyjä. Taigalyhty on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) suosittelema ja Avainlippu-tunnuksella merkitty tuote. Lue lisää Taigalyhdystä, sen taustoista ja turvallisuudesta täältä

Ihanaa ystävänpäivää 14.2.2022 toivottaa koko Taigalyhdyn väki. Välitetään toinen toisistamme – turvallisesti!