Taigalyhty

 

Taigalyhty luo elävän tulen tunnelmaa – turvallisesti ja siististi.
Lyhdyn liekki
luodaan hajuttomalla ja savuttomalla mineraaliöljyllä joka ei puhtaan palamisensa ansiosta myöskään nokea. Tuli voidaan sammuttaa ja sytyttää yhä uudestaan kuten tavallinen kynttilä. Tyhjentynyt säiliö vain vaihdetaan uuteen, näin lyhty ja ympäristö pysyy siistinä.

Taigalyhdyn tärkein ominaisuus on kuitenkin sen turvallisuus. Jos lyhty kaatuu, säiliön päällä oleva turvasuoja sammuttaa liekin välittömästi ja palovaaraa ei näin pääse syntymään. Taigalyhty onkin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) suosittelema tuote.

Miksi valita Taigalyhty?

SIISTEYS

 

Lyhdyn puhdas mineraaliöljy ei tahraa, jos sitä läikkyy pöydälle vaan öljy haihtuu kaikilta pinnoilta jälkiä jättämättä. Ei enää steariinin pilaamia pöytiä ja pöytäliinoja tai tuikkukippojen pesua.

TURVALLISUUS

 

Jos lyhty sattuu kaatumaan, se sammuu välittömästi. Öljysäiliön päällä oleva turvasuoja sammuttaa liekin eikä palovaaraa näin pääse syntymään. Taigalyhty onkin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) suosittelema tuote.

MONIPUOLISUUS

 

Taigalyhtyyn on saatavana kymmeniä erivärisiä turvasuojia sekä useita erilaisia laseja. Lukuisilla yhdistelmillä voit piristää kattauksesi ilmettä kaikenlaisiin tilaisuuksiin hetkessä.

SUOMALAINEN

 

Taigalyhdyt valmistuvat pienen perheyhtiön voimin Pohjois-Suomessa, Kempeleessä ja sillä on Avainlippu merkkinä Suomalaisesta työstä.