Turvallisuus

Taigalyhdyssä palaa elävä tuli joka luodaan puhtaalla mineraaliöljyllä, tämän ansiosta liekki ei savuta tai nokea ja on lähes hajuton. Taigalyhtyä käytetään kuten perinteistä kynttilää, tuli voidaan sammuttaa ja sytyttää yhä uudestaan. Tyhjentynyt säiliö vain vaihdetaan uuteen ja näin lyhty sekä ympäristö pysyvät siistinä.
Yhden säiliön paloaika on n. 35-40 h.

Mikä todella erottaa Taigalyhdyn perinteisistä kynttilöistä ja tuikuista, on sen turvallisuus ja siisteys. Jos lyhty sattuu kaatumaan, säiliön päällä oleva turvasuoja sammuttaa liekin välittömästi ja palovaaraa ei näin pääse syntymään. Taigalyhty onkin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) suosittelema tuote.

 

Valitse oma suosikkisi laajasta valikoimastamme!

Miksi valita Taigalyhty?

Taigalyhty on ihanteellinen tunnelmanluoja eritoten julkisissa tiloissa kuten ravintoloissa sekä juhla- ja kokoustiloissa koska:

SIISTEYS

 

Lyhdyn puhdas mineraaliöljy ei tahraa, jos sitä läikkyy pöydälle vaan haihtuu kaikilta pinnoilta jälkiä jättämättä. Ei enää steariinin pilaamia pöytiä ja pöytäliinoja tai tuikkukippojen pesua.

 


MONIPUOLISUUS

 

Taigalyhtyyn on saatavana kymmeniä erivärisiä turvasuojia sekä useita erilaisia laseja. Lukuisilla yhdistelmillä voitte piristää kattauksenne ilmettä kaikenlaisiin tilaisuuksiin hetkessä.

TURVALLISUUS

 

Jos lyhty sattuu kaatumaan, se sammuu välittömästi. Öljysäiliön päällä oleva turvasuoja sammuttaa liekin eikä palovaaraa näin pääse syntymään. Taigalyhty onkin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) suosittelema tuote.

 

SUOMALAINEN

 

Taigalyhdyt valmistuvat pienen perheyhtiön voimin Pohjois-Suomessa, Kempeleessä ja sillä on Avainlippu merkkinä Suomalaisesta työstä.