Wellisair

Wellisair on desinfioiva ilmanpuhdistaja joka tuhoaa ympäristöystävällisesti haitalliset mikrobit, virukset ja itiöt, sekä haitalliset kaasuyhdisteet.

Laitteen puhdistusprosessi on tutkitusti turvallinen, joten sitä voidaan käyttää 24/7 ilman pienintäkään vaaraa ihmisille tai ympäristölle.

Tutkimustulosten mukaan Wellisair hävittää jopa 99,9% haitallisista mikrobeista.

Testattu Suomessa VTT:n toimesta. Todettu turvalliseksi ja tehokkaaksi. Wellisair teknologian tehokkuudesta ja turvallisuudesta on julkaistu myös tieteellinen artikkeli lehdessä International Journal of Engineering Research & Science (IJOER)

Miten Wellisair toimii?

Happiyhdisteet (OH·) on luonnon oma puolustuskeino ilmansaasteita vastaan. Näillä happiyhdisteillä on erittäin tärkeä rooli esimerkiksi kasvihuonekaasujen vähentämisessä ilmakehästä.

Wellisair tuhoaa haitallisia mikrobeja samalla luonnonmukaisella puhdistusmenetelmällä. Laitteen tuottamat happiyhdisteet (OH·) tuhoavat mikrobeja reagoimalla niiden vetymolekyylin (H) kanssa, jolloin puhdistuksesta jää jäljelle pieniä ja harmittomia vesimolekyylejä (H2O).

Wellisairin innovatiivisen ja patentoidun teknologian avulla hävitetään terveydelle vaaralliset mikrobit, tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Kolmen kuukauden välein tulee vaihtaa uusi nestesäiliö laitteen takana sijaitsevaan luukkuun. Vaihto käy yhtä helposti kuin patterin vaihtaminen kelloon ja laite itse ilmoittaa milloin nestesäiliö tulee vaihtaa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika.